Kviečiame susipažinti su „Siemtecha“ partnerės, Vokietijos kompanijos „ENOTEC“ dujų analizės sprendimais. „ENOTEC“ gaminami analizatoriai – itin tikslūs ir patvarūs. Aukščiausią jų kokybę užtikrina tai, jog visas analizatorių kūrimo ir gamybos procesas atliekamas Vokietijoje, geriausių savo srities profesionalų, inžinierių.

Ilgaamžiški „COMTEC O 2 / CO e “ InSitu analizatoriai matavimus atlieka tiesiogiai technologiniame procese. Matavimų dėka galima stebėti ir geriau reguliuoti degimo procesus, užkirsti kelią galimiems gaisrams dėl įrenginių gedimo technologinio proceso metu bei užtikrinti maksimalų saugumą Jūsų gamykloje!

„COMTEC 6000“ yra pirmas pasaulyje InSitu analizatorius, skirtas deguonies ir degiųjų dujų matavimui technologinio proceso dujose ir dūmuose, kuris užtikrina aukšto tikslumo abiejų dujų koncentracijų matavimą realiu laiku – indikuoja neefektyvų technologinį procesą ir nesaugių sąlygų susidarymą jame bei padeda išvengti pavojingų situacijų.

„COMTEC 6000 GasEx“ analizatoriaus patentuoto dizaino zondai yra ypatingai patvarūs, todėl gali būti eksploatuojami net ir aplinkoje su didele degiųjų dujų koncentracija. Jie padeda kontroliuoti kuro panaudojimą degimo procese, taip sumažindami išmetamųjų dujų koncentraciją bei padidindami saugumo lygį.

„COMTEC 6000 DustEx“ analizatorius užtikrina nepertraukiamą ir patikimą dujų analizę technologiniuose procesuose su itin didele dulkių koncentracija. Dėl tikslaus degimo proceso valdymo, jis padeda optimizuoti energijos ir kuro suvartojimą.
„COMTEC 600E“ yra ekstrakcinis dujų analizatorius yra skirtas montavimui į dujų analizės spintas. Analizatorius nepertraukiamai matuoja O2 ir COe koncentraciją bei gali išmatuoti deguonies ir degiųjų dujų koncentraciją drėgnuose/sausuose dūmuose su 1 ppm aptikimo riba. Yra ir speciali analizatoriaus versija panaudojimui laboratorijose.

Daugiau informacijos apie „ENOTEC“ produktus galite rasti Jums skirtoje brošiūroje. Optimalius sprendimus Jūsų saugiems ir efektyviems technologiniams procesams padės pasiūlyti ilgametę patirtį sukaupusių „Siemtecha” inžinierių komanda. Susisiekime telefonu +370 698 19 440 arba el.paštu kestutis.simkus@siemtecha.lt ir mes mielai atvyksime Jus plačiau pakonsultuoti susitikimo metu!

Pateikite užklausą