„SINAMICS G120X“ dažnio keitiklis yra optimizuotas efektyvesniam, tvaresniam siurblių ir ventiliatorių įrangos naudojimui vandentvarkos ir nuotekų tvarkymo sektoriuje, taip pat šildymo, ventiliavimo, oro kondicionavimo (ŠVOK) sistemoms pastatų automatikoje.

„SINAMICS D120X” serija pasižymi išskirtiniu patvarumu, patogiu valdymu, o šio produkto ir jo komponentų užsakymas yra paprastesnis nei kada nors anksčiau – pagal turimos sistemos techninius rodmenis oficialioje „Siemens“ svetainėje galite susikonfiguruoti užsakymo numerį, pagal kurį gausite savo pilnai sukomplektuotą bei parengtą naudojimui „SINAMICS D120X” įrangą.

„SINAMICS D120X” – energiją taupantis, specializuotas sprendimas

„SINAMICS G120X“ serija siūlo platų spektrą specializuotų funkcijų. „SINAMICS G120X“ valymo funkcija saugo nuo kamščių susidarymo bei nuosėdų ar nešvarumų kaupimosi ant siurblio sparnuotės. Vamzdžių užpildymo režimas leidžia tolygiai užpildyti vamzdžius valdymo proceso pradžioje, kad nesusidarytų hidraulinis smūgis, prieš pereinant prie PID valdymo. Įrangos ilgaamžiškumą užtikrinti bei sumažinti eksploatacijos kaštus padeda kavitacijos aptikimo funkcija. „SINAMICS G120X“ taip pat leidžia valdyti kelis siurblius vienu metu, naudojant tik vieną dažnio keitiklį „Multipump / staging“ režime.

„SINAMICS G120X“ dažnio keitikliai yra ekonomiški (suvartojamos energijos efektyvumo rodiklis > 98%). ECO režimas optimizuoja našumą ir užtikrina minimalius suvartojamos energijos nuostolius, esant mažoms dinaminėms apkrovoms. Energijos taupymo režimas automatiškai išjungia ir įjungia variklį, taip padėdamas taupyti energiją ir mažindamas įrangos dėvėjimąsi.
„SINAMICS G120X“ dažnio keitikliai komplektacijoje turi iki 150 m ilgio variklio kabelį (su EMC C2), kurio naudojimui nėra reikalingas papildomas linijos reaktorius. Integruota STO saugos funkcija yra sertifikuota pagal SIL 3.
Kompaktiško dizaino „SINAMICS G120X“ serijos prietaisai yra standartizuoti įvairios elektros įtampos tinklams ir yra sukurti taip, kad maksimaliai tausotų Jūsų sąnaudas ir išteklius!

SINAMICS D120X

„SINAMICS D120X” dažnio keitiklių serija

„SINAMICS G120X“ – skaitmenizuotas, patogus vartotojui

„SINAMICS G120X“ įrangą gausite pilnai paruoštą naudojimui, su iš anksto parengtais nustatymais, taigi jos įdiegimui nereikės jokių papildomų modifikacijų bei ją lengvai integruosite į Jūsų turimą sistemą. „SINAMICS G120X“ dažnio keitikliai lengvai jungiasi prie įvairių, Jums patogių, vartotojo sąsajų: „Modbus RTU“, „USS“, „PROFINET“, „EtherNet/IP“, „PROFIBUS“. Su išmaniuoju prisijungimo moduliu „Smart Access“, dažnio keitiklį per bevielį internetą („Wi-Fi“) galima valdyti bet kuriuo išmaniuoju įrenginiu, taip pat „SINAMICS G120X“ patogiai valdomas ir per „SINAMICS“ operatoriaus skydelį („IOP-2“). „SINAMICS G120X“ dažnio keitiklio ir variklio būseną galite analizuoti prisijungę prie debesies su „SINAMICS CONNECT 300“ bei stebėti savo sistemos veiklą, apie ją rinkti vertingus duomenis, padėsiančius optimizuoti procesus, galite per „MindSphere“ programą „Analyze MyDrives“.

SINAMICS G120X – itin atsparus ir tvirtas

„SINAMICS G120X“ dažnio keitikliai veikia nuo -20 °C iki +60 °C laipsnių temperatūroje. Yra itin tvirti ir atitinka IP20 standartą bei EMS (elektromagnetinio suderinamumo) C2 ir C1 kategorijas pasirinktinai. Yra galimybė įsigyti papildomą IP21 standarto apsaugą nuo vertikaliai krintančių vandens lašų. Į standartinę komplektaciją įeina dengtos plokštės, taip pat kaip papildomas priedas yra prieinama 3C3 apsauga nuo teršalų. Įranga netrikdomai veikia visomis tinklo sąlygomis dėl integruoto nuolatinės jungties droselio (ar teisingas vertimas iš angl. „DC Link choke“).

SINAMICS D120X atitinka IP20 standartą

SINAMICS D120X su papildoma IP21 standarto apsauga

UAB „Siemtecha“ oficialus „Siemens“ atstovas Lietuvoje

Apie „SINAMICS G120X“ dažnio keitiklių charakteristikas, įrangos ar jos komponentų įsigijimo, diegimo galimybes plačiau pakonsultuoti gali patyrusi UAB „Siemtecha“ inžinierių komanda. Telefonas: (8 5) 274 15 40, el.paštas: info@siemtecha.lt.

Pateikite užklausą